Také druhou přípravu prohráli
Klub

Také druhou přípravu prohráli

Redakce

Na závěr čtrnáctidenního tréninkového cyklu a po absolvování kondičního soustředění na Švýcarské boudě ve Špindlerově Mlýně prohráli boleslavští junioři utkání s účastníkem třetí nejvyšší tuzemské soutěže ČFL.

V prvním poločase předvedli hráči obou týmů několik zajímavých fotbalových momentů i gólových šancí. Boleslavští Kořínek v 7. minutě a Frömmel ve 25. minutě své nadějné příležitosti neproměnili. Naopak šťastnější zápští fotbalisté dali vedoucí gól.
Ve 37. minutě Dohnalíkovu špatnou přihrávku Zápští vystihli a následný brejk do otevřené boleslavské obrany úspěšně završil Jíra - 0:1.
Ve 21. minutě zahrál boleslavský Kořínek ve vlastním pokutovém území rukou, ale nařízenou penaltu Petrů neproměnil.

Ve druhém poločase byl výrazněji patrný rozdíl mezi mladými a nezkušenými juniory v mladoboleslavských dresech a zkušenými hráči Záp, kteří ovládli dění na hrací ploše a mohli několikrát navýšit skóre utkání. Prosadili se jenom jednou.
V 59. minutě po rozehrané zápské standardní situaci byl v boleslavském pokutovém území nepohotovější Pávek a zvýšil na 0:2.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Truksa - Lukeš, Glöckner (70. Malý), Kopa (80. Marek) - Novotný (46. Zabilanský), Košek, Kühnel (46. Ernesto), Travis Albina, Kořínek - Frömmel (46. Benjamin), Dohnalík.

Branky: 37. Jíra, 59. Pávek

Družstvo FK Mladá Boleslav U21 další přípravná utkání sehraje na domácím trávníku hřiště Astonka ve středu 20. července od 17,30 hodin proti diviznímu Českému Brodu a v sobotu 23. července od 10,30 hodin proti diviznímu Kladnu.

Fanshop banner