Šestnáctiletí začali letní přípravu
Klub

Šestnáctiletí začali letní přípravu

Redakce

Mladší dorostenci FK Mladá Boleslav U16 začali přípravu na novou sezónu 2016-17 v pondělním odpoledni 11. července na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu za účasti šestadvaceti mladíků.

Na prvním tréninku byli brankáři Jan Kocmich, Jakub Štipl, Petr Vlk, obránci Samuel Johanides, Matouš Krajník, Václav Šmejda, Daniel Bárta, Kamil Machurka, Filip Skramuský, Matyáš Novák, Jiří Zemen, Jakub Velechovský, záložníci Václav Sládek, Tomáš Havlina, Matěj Žádný, Erik Chleborád, David Stanislav, Michal Mašek, Jakub Motyčka, Jan Vozáb, Valentýn Lukáč, David Gracl, Petr Andrle, útočníci Jan Čáp, Ondřej Toman a Jan Plotnárek. Hlavním trenér FK Mladá Boleslav U16 je Jan Páník, asistenty Vladimír Sedláček a Zdeněk Bělík, masérem Milan Korda a vedoucím družstva Michal Dvořáček.
V průběhu letního přípravného období šestnáctiletí dorostenci absolvují několik přípravných utkání, včetně pohárového v rámci Memoriálu Vlastislava Marečka (MVM), a soustředění v Heřmanicích v Podještědí v termínu 25.-30. července. První mistrovské utkání nového soutěžního ročníku hrají v sobotu 20. srpna 2016.

Plán utkání v letním přípravném období
Neděle 17.7. od 12 hodin FK Pardubice U16 - FK Mladá Boleslav U16
Sobota 23.7. od 12 hodin (MVM) FK Mladá Boleslav U16 - FC Slovan Liberec U16
Úterý 26.7. od 18,30 hodin FK Varnsdorf U17 - FK Mladá Boleslav U16
Pátek 29.7. od 18 hodin FK Sedmihorky U19 - FK Mladá Boleslav U16
Další přípravná utkání jsou ještě v jednání.

Fanshop banner