V úterý v Prachovicích proti Podbrezové a v sobotu v Praze proti Viktorii Žižkov
Klub

V úterý v Prachovicích proti Podbrezové a v sobotu v Praze proti Viktorii Žižkov

Redakce

Ve třetím týdnu letního přípravného období boleslavští fotbalisté odtrénují převážně v Mladé Boleslavi a sehrají další dvě utkání. V úterý v Prachovicích se slovenskou prvoligovou Podbrezovou a v sobotu na pražském Proseku s druholigovou Viktorii Žižkov.

Pod vedením Karla Jarolíma hráči absolvovali v prvním červencovém pondělí v nymburském sportovním centru dvě tréninkové fáze a v následujícím úterý po dopoledním tréninku a obědě se přesunou do východočeských Prachovic, kde se střetnou s účastníkem slovenské Fortuna ligy FO ŽP Podbrezová v rámci Akce Česko-Slovenské fotbalové srdce 2016 s cílem propagovat fotbal zápasy týmů předních českých a slovenských klubů na hřištích v menších městech.
Od středy do pátku (6.-8.7.) budou trénovat v domácím prostředí mladoboleslavského Městského stadionu a v sobotu dopoledne sehrají přípravný duel s účastníkem Fotbalové národní ligy FK Viktoria Žižkov na hřišti FK Prosek Praha (Lovosická ulice 559).
V neděli 10. července si hráči užijí volného dne a ve středu 13. července se přemístí do Rakouska na soustředění, při němž sehrají tři utkání se zahraničními soupeři a v pátek 15. července se dozví verdikt losu třetího předkola Evropské ligy. Do Pojizeří se vrátí v pátek 22. července, čili necelý týden před prvním duelem třetího předkola Evropské ligy.

Program přípravných zápasů FK Mladá Boleslav ve třetím týdnu letní přípravy

úterý 5. července od 17,30 hodin v Prachovicích: FK Mladá Boleslav - FO ŽP Podbrezová
sobota 9. července od 10,30 hodin v Praze: FK Mladá Boleslav - FK Viktoria Žižkov

Program přípravných zápasů FK Mladá Boleslav při rakouském soustředění

sobota 16. července od 18 hodin v Bad Hallu: Puskas FC - FK Mladá Boleslav
úterý 19. července od 18 hodin v Bad Wimsbachu: 1. FC Heidenheim - FK Mladá Boleslav
čtvrtek 21. července od 18 hodin ve Windischgarstenu: Bursaspor - FK Mladá Boleslav

Fanshop banner