Junioři začali s letní přípravou
Klub

Junioři začali s letní přípravou

Redakce

Juniorský tým FK Mladá Boleslav U21 začal letní přípravu v pátek 1. července odpoledne na hřišti v areálu mladoboleslavského Městského stadionu pod vedením trenéra Milana Pechance. Mistrovské zápasy začne hrát za měsíc.

Úvodního tréninku juniorského družstva se zúčastnili dva brankáři Filip Truksa, Filip Roudnický a patnáct hráčů Lukáš Glöckner, Michal Dohnalík, Jan Frömmel, Radek Kopa, Jakub Kořínek, Dominik Košek, Lukáš Kühnel, Pavel Malý, Josef Marek, Roman Novotný, Travis Albina, Jan Zabilanský, Jakub Zörkler, Daniel Bojda a Kevin Malpon, přičemž poslední dva jmenovaní nejsou zcela zdravotně fit a mají zatím individuální plány přípravy. Hlavním trenérem je Milan Pechanec, asistentem Lukáš Jarolím, masérkou Marta Valtová a vedoucím týmu Miroslav Horák.
Junioři se budou připravovat převážně v domácích mladoboleslavských podmínkách. První přípravné utkání mají naplánované na sobotu 9. července v Benešově. Další dva duely sehrají na trávníku mladoboleslavské Astonky v sobotu 16. července proti SK Zápy a ve středu 20. července proti Českému Brodu.
Mistrovský program Juniorské ligy odstartují první srpnovou neděli v Liberci a o týden později se doma představí proti Příbrami.

Fanshop banner