Fotbalisté se na tři dny přestěhovali do Nymburka
Klub

Fotbalisté se na tři dny přestěhovali do Nymburka

Redakce

Boleslavští fotbalisté se při krátkém třídenním soustředění v nymburském sportovním centru zaměřují především na rozvoj síly a vytrvalosti, zároveň maximálně využívají místní regenerační zařízení.

Po pondělním zahajovacím tréninku na benáteckém hřišti se boleslavští fotbalisté přesunuli do Nymburka. Ve třech dnech od 21. do 23. června využívají prostory sportovního centra na levém břehu Labe k vícefázovému trénování i intenzivní regeneraci. V úterní první fázi byli v posilovně pod dohledem externího specialisty Petra Brabce a ve druhé fázi trénovali venku. Ve středu mají naplánované dvě tréninkové jednotky na venkovním hřišti. Úterní i středeční podvečery využívají regenerační zázemí sportovního centra. Ve čtvrtek budou opět nabírat sílu se specialistou Petrem Brabcem a ve druhé fázi je čeká venkovní běhání zaměřené na zvýšení vytrvalostní kondice.
Boleslavští fotbalisté ve čtvrtek po obědě Nymburk opustí a v pátečním dopoledni budou trénovat na hřišti v Benátkách nad Jizerou, kde se v sobotu zúčastní celodenního turnaje O pohár starosty města Benátky nad Jizerou s mezinárodní účastí.

Fanshop banner