První trénink v dešti
Klub

První trénink v dešti

Redakce

Po pátečním testování a na dlouhou dobu posledním volném víkendu vyběhli v pondělí 20. června boleslavští fotbalisté k prvnímu tréninku nového ročníku 2016-17. Po celých devadesát minut trénovali v neustávajícím dešti.

Hráči boleslavského prvoligového kádru začali letní tréninkové období na dobře připraveném hřišti v Benátkách nad Jizerou. Doma na mladoboleslavském městském stadionu jsou hrací plochy také v pořádku, ale v hráčských kabinách a sociálním zázemí řádí řemeslníci přeměňující fotbalový domov FK Mladá Boleslav do modernější a velkorysejší podoby.
Trenér Karel Jarolím fotbalistům pro úvodní tréninkovou jednotku naplánoval herní cvičení a hru na dvě branky, čili zaměstnání vesměs s míčem, bez něhož hráči běhali jen výjimečně. Tempu ani dobré náladě déšť nevadil. Trénoval kompletní hráčský kádr včetně již uzdraveného Chramosty, který jediný chyběl při pátečních fyzických testech. „Absolvuje je dodatečně," naznačil Jarolímův kondiční asistent Martin Třasák, že nepopulární mučírna čerstvě ženatého Chramostu nemine.
Na příští tři dny 21.-23. června se Jarolímův tým přesune do sportovního centra v Nymburku. V pátek bude trénovat opět v Benátkách nad Jizerou, kde se v sobotu 26. června zúčastní celodenního turnaje O pohár starosty města Benátky nad Jizerou.

Fanshop banner