Fotbalisté se z dovolené vrátí do nové kabiny
Klub

Fotbalisté se z dovolené vrátí do nové kabiny

Redakce

Letní fotbalová dovolená prvoligovým hráčům začala ve čtvrtek 19. května a potrvá do čtvrtka 16. června. Na prvním společném tréninku se hráči a trenéři sejdou v pátek 17. června ve zcela novém a modernějším zázemí, které nyní budují řemeslníci.

Přestavbu a modernizaci obou podlaží interiéru původní budovy městského stadionu, který je městským majetkem, financuje město Mladá Boleslav.
Prostornější a přívětivější interiér hráčské kabiny jakoby fotbalisté dostanou darem za květnový zisk trofeje českého poháru MOL Cup. „Přestavba byla pochopitelně plánovaná bez ohledu na sportovní úspěchy mužstva, ale zároveň je pravda, že si hráči novou kabinu za pohár určitě zaslouží. Klubové zázemí to potřebovalo, neboť již dosloužilo a neodpovídalo všem současným parametrům na zázemí pro profesionální fotbal," upřesnil manažer klubové komunikace Jiří Koros a dodal, že práce začaly hned po skončení mistrovské sezóny a hotové dílo by řemeslníci měli předat do užívání fotbalového klubu ve středu 15. června. Za další dva dny do nich premiérově vstoupí domácí fotbalisté.
Hráčskou kabinu budou mít o poznání větší a rozdělenou na čistou a špinavou část. Větší a modernější budou mít i regenerační linku a sociální zázemí. Také kustod prvoligového mužstva přestavbou získá prostornější pracoviště a související skladové prostory. Zkvalitnění se dočká i kabina pro hostující mužstvo. Z prvního do druhého patra se přestěhuje kancelářské zázemí pro delegáty soutěžních utkání a pracoviště lékařů antidopingové komise.

Fanshop banner