Ondrášovka Cup 2016
Klub

Ondrášovka Cup 2016

Redakce

O víkendu ve dnech 14. a 15. května 2016 hráli mini žáci U8 na fotbalovém turnaji Ondrášovka cup 2016 v Táboře. Turnaje se zúčastnilo celkem 26 mužstev z celé České Republiky a i ze Slovenska.

Naši kluci se vůbec neztratili, bojovali o každý míč a ze své skupiny „B" postoupili do „Zlaté skupiny". Byla to opravdu těžká skupina, ale postup našich hráčů byl zasloužený. Z naší skupiny také nakonec vzešli i oba finalisté turnaje. A ani v neděli, kdy naši kluci bojovali ve zlaté finálové skupině se neztratili. Nakonec se umístili na krásném 11. místě a jako bonus byl náš útočník Maxim MAGADA vyhlášen nejlepším střelcem celého turnaje Ondrášovka cup 2016 pro kategorii U8. Všechny výsledky, fotogalerii a ostatní materiály o průběhu turnaje najdete na oficiálních stránkách turnaje: www.ondrasovkafotbal.cz.

Za FK Mladá Boleslav tento turnaj pod vedením hlavního trenéra Tomáše Ulricha a asistenta trenéra Jakuba Maryšky odehráli hráči: Filip JURANKA, Robert LANG, Maxim MAGADA, Florian MAŠEK, Roman PYLNER, Milan ROLLER, Vojtěch ROZBOUD, Michal UHLÍK a Bruno ZAHRADNÍK.

Fanshop banner