Bohemka vyhrála zaslouženě, uznal zklamaný Jarolím
Klub

Bohemka vyhrála zaslouženě, uznal zklamaný Jarolím

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím byl zklamaný ze hry, kterou jeho tým předváděl především v prvním poločase a navíc také, že přišel o Čmovše a Jánoše, kteří obdrželi čtvrté žluté napomenutí a v posledním kole nebudou kvůli trestu hrát.

Boleslavský trenér Karel Jarolím přišel mezi novináře hodně smutný. „První poločas byl z naší strany směrem dopředu mizerný. Nedostávali jsme se pořádně do hry, z nakopávaných dlouhých balonů jsme nic nevytěžili. Byli jsme málo aktivní a slibné situace při protiútocích neřešili dobře. Když se Bohemka dostal do vedení, byla rázem na koni. Ve druhé půli jsme se trochu do hry dostali, ale Bohemku podržel Zlámal a druhá branka v naší síti rozhodla o utkání. Ze situací, kdy jsme se mohli dostat na kontakt, jsme gól nedali. Bohemka vyhrála zaslouženě."
Před závěrečným ligovým kolem přibyly Jarolímovi starosti. „Bohužel jsme zaváhali a v přímém souboji o třetí ligové místo s Libercem, kterému stačí získat nyní jeden bod, musím vyhrát. Komplikací pro nás je, že se nám v utkání proti Bohemians vykartovali dva hráči základní sestavy, Čmovš a Jánoš, jenž obdržel žlutou kartu zcela zbytečně v poslední minutě."

Trenér Bohemians Roman Pivarník na úvod hodnocení výhry nad Boleslaví zdůraznil, že jeho tým šel do zápasu bez zraněných Čögleye, Bartka, Čížka a potrestaného Hubínka. „Moto utkání bylo, že v posledním zápase doma se chceme s fanoušky rozloučit vítězně, i když jsme respektovali sílu Boleslavi. Od začátku jsme se snažili nepustit Boleslav do hry. Dlouho se hrálo bez šancí, ale v závěru poločasu jsme šli do vedení a druhý poločas jsme zvládli velmi dobře takticky. Podržel nás brankář Zlámal, Boleslav šance nevyužila, a my své šance využili, mužstvu děkuji za výkon, který předvedlo," uvedl Roman Pivarník.

Fanshop banner