V reprezentaci U21 je nejvíce hráčů z mladoboleslavského klubu
Klub

V reprezentaci U21 je nejvíce hráčů z mladoboleslavského klubu

Redakce

V druhé polovině května se do akcí reprezentačních týmů dvacetiletých a jedenadvacetiletých fotbalistů zapojí šest mladoboleslavských fotbalistů. Za Česko U20 nastoupí Hůlka, dres U21 oblékne Čermák, Klobása, Křapka, Takács a Vraštil.

Reprezentační tým Česko U21 pod vedením trenéra Vítězslava Lavičky absolvuje ve dnech 18.-24. června soustředění v rakouském Kaprunu, v jehož rámci sehraje dvě přátelská utkání s družstvem Albánie U21, první v pátek 20. května v Zell am See a druhé v pondělí 23. května v Mittersilu.
Mezi čtyřiadvaceti nominovanými fotbalisty je pět z FK Mladá Boleslav, tři z vršovických Bohemians, dva z pražské Slavie, po jednom z pražské Sparty, Slovácka, Liberce, Teplic, Jablonce, Ostravy, Plzně, Příbrami, Sokolova, AC Perugia, Ajax Amsterdam, Everton FC, AC Milan a Ascoli Picchio.
Z FK Mladá Boleslav byli nominováni Aleš Čermák (hostuje v FK MB z pražské Sparty), Stanislav Klobása, Antonín Křapka (na jaře hostoval v Ústí nad Labem), Ladislav Takács, Lukáš Vraštil (na jaře hostoval v Baníku Ostrava).

Reprezentační tým Česko U20 má sraz v Praze 16. května a v následujících dnech se zúčastní mezinárodního turnaje ve francouzském Toulonu. Trenér Pavel Hoftych s asistentem Pavlem Malurou pozvali dvacet fotbalistů, čtyři z Olomouce, tři z Ostravy, po dvou z Jihlavy a pražské Dukly, po jednom z Táborska, pražské Sparty, Frýdku Místku, Slovácka, Mladé Boleslavi, Teplic, Liberce, Austrie Vídeň, Vlašimi.
Z FK Mladá Boleslav dostal nominační pozvánku stoper Lukáš Hůlka, jenž ukončil rekonvalescenci po operaci kolena a v jarní sezóně se již zapojil do přípravy i herního zatížení v FK Mladá Boleslav U21.

Program českého týmu na mezinárodním turnaji Espoirs U20
Středa 18. května od 15 hodin (Toulon) Mali U20 - Česko U20
Pátek 20. května od 15 hodin (Aubagne) Mexiko U20 - Česko U20
Neděle 22. května od 16,30 hodin (Salon de Provence) Bulharsko U20 - Česko U20
Čtvrtek 26. května od 17,30 hodin (Toulon) Francie U20 - Česko U20
Neděle 29. května finále a utkání o 3. místo

Fanshop banner