Turnaj Kochánky
Klub

Turnaj Kochánky

Redakce

Sobotní turnaj v Kochánkách se mini žákům U8 opravdu povedl. Byla to výborná generálka před turnajem Ondrášovka Cup 2016, který odehrají o příštím víkendu v Táboře.

Turnaj se hrál za účasti dvaceti mužstev z celé České republiky i ze Slovenska. Hrací doba zápasů byla stanovena na 17 minut a hrálo se v rozestavení 4 + 1. Startovala na něm mimo jiné i mužstva: FC Viktoria Plzeň, FK Pardubice, FC Slovan Liberec, SK Slavia Praha, SK Dynamo České Budějovice, FK Baník Sokolov, ŠK Slovan Bratislava a další. Naši kluci postupně ve své skupině porazili týmy FK Pardubice, FC Viktoria Plzeň, MFK Vyškov a v posledním utkání remizovali s FK Brandýs nad Labem. Vyhráli tak svoji skupinu bez porážky a postoupili do finálové skupiny o 1 - 4 místo. Ve finálové skupině se klukům už tolik nedařilo a obsadili nakonec nepopulární 4. místo. Tato bramborová medaile je však v tak nabitém turnaji výborným umístněním.

FK Mladá Boleslav U8 turnaj odehrála v této sestavě: Filip JURANKA, Robert LANG, Maxim MAGADA, Florian MAŠEK, Roman PYLNER, Milan ROLLER, Vojtěch ROZBOUD, Michal UHLÍK a Bruno ZAHRADNÍK.

Fanshop banner