Pojeďte na finále fandit v originálním triku
Klub

Pojeďte na finále fandit v originálním triku

Redakce

Finále českého poháru MOL Cup FK Mladá Boleslav - FK Jablonec se hraje ve středu 18. května od 18,15 hodin v Teplicích. Příznivci boleslavského týmu se k finálové účasti můžou vybavit speciálním balíčkem od vedení FK Mladá Boleslav.

Balíček pro opravdové boleslavské fandy obsahuje originální triko s motivem letošního pohárového finále od firmy Adidas, fotbalovou šálu s motivem pohárového finále, vstupenku na teplický stadion k utkání pohárového finále a dopravu autobusem z Mladé Boleslavi do Teplic a zpět. To vše za mimořádně exkluzivní cenu 250,- Kč pro prvních 500 fanoušků, kteří si přijdou balíček zakoupit.

Plánovaný odjezd autobusů do Teplic s přihlášenými fanoušky je od hlavní brány Městského stadionu v 15.00 hodin.


Protože pořadatel pohárového finále zúčastněným klubům vstupenky pro jejich příznivce začne distribuovat až ve středu 11. května, rozhodli se pracovníci sekretariátu FK Mladá Boleslav rozšířit prodej balíčků pro fanoušky i mimo provozní hodiny fanshopu.

Provozní doba fanshopu FK Mladá Boleslav na zakoupení balíčku pro fandy:

Čtvrtek 12. května od 11 do 16 hodin
Sobota 14. května od 14 do 18 hodin
Úterý 17. května od 13 do 16 hodin

Mimo fanshop lze balíček pro fandy zakoupit v přízemí sekretariátu FK Mladá Boleslav přímo u Jiřího Korose nebo Martina Olšáka v následujících termínech:

Středa 11. května od 14 do 16 hodin
Pátek 13. května od 11 do 16 hodin

Fanshop banner