Přijďte na stadion a vyhrajte milion korun
Klub

Přijďte na stadion a vyhrajte milion korun

Redakce

SYNOT Milionový kop je exkluzivní poločasová soutěž realizovaná ve spolupráci s generálním partnerem české ligy a v boleslavské Adidas Aréně se uskuteční o poločasové přestávce utkání 28. ligového kola FK Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň v sobotu 7. května 2016.

Princip soutěže je velmi jednoduchý v tom, že kdo přesným kopem ze středového bodu hřiště (pouze přímo z kopu, nikoliv odrazem) zasáhne míčem břevno fotbalové branky a splní další podmínky soutěže, získá peněžitou výhru 1 000 000 Kč dle Pravidel soutěže "SYNOT Milionový kop".
Soutěž je dvoukolová. Prvním kolem je SMS soutěž, druhým pak samotný kop na břevno. Výběr účastníků kopu o jeden milion korun probíhá formou vědomostní SMS soutěže s fotbalovou tématikou a rozhoduje při ní správnost i rychlost odpovědi. Ke kopu o milion korun se kvalifikují autoři čtyř nejrychleji zaslaných správných odpovědí.
Otázku a také formát soutěžní SMS zveřejní moderátor fotbalového utkání 45 minut před výkopem daného utkání. Samotná soutěž potom začne 30 minut před výkopem, od toho okamžiku bude možné zaslat SMS s odpovědí a dojde k jejímu zpracování (SMS zaslané před tímto okamžikem nebudou zahrnuty do soutěže).

Pro uskutečnění soutěže SYNOT Milionový kop pořadatelé vybrali patnáct ligových utkání v průběhu celé sezóny 2015/16. Na Mladou Boleslav se dostalo ve 28. kole při příležitosti utkání FK Mladá Boleslav - FC Viktoria Plzeň, které se hraje v sobotu 7. května 2016 od 13,30 hodin na Městském stadionu - Adidas Aréna.

Fanshop banner