Spokojený Jarolím a zdrcený Jílek
Klub

Spokojený Jarolím a zdrcený Jílek

Redakce

Po jasné výhře Boleslavi nad Olomoucí přišel mezi novináře boleslavský trenér Karel Jarolím pochopitelně v dobré náladě, i když úplně spokojený s výkonem svého týmu nebyl.

„Vstup do zápasu jsme měli výborný, nic lepšího než tak rychlé dvougólové vedení jsme si snad ani nemohli přát. Bohužel jsme hned také gól dostali a zbytečně si utkání zkomplikovali. Měli jsme zachovat více klidu a zápas mohli rozhodnout už v prvním poločase. Průběh druhého poločasu nebyl takový, jak bych si představoval, ale zápas jsme kontrolovali. Podařilo se nám dát čtvrtou branku a Kalabiška mohl ještě zvýšit na větší rozdíl. Jsem rád, že jsme získali tři povinné body," řekl k boleslavskému vítězství nad Olomoucí Karel Jarolím.

Olomoucký trenér Václav Jílek působil až zdrceným dojmem a netajil se veřejně dát najevo roztrpčení nad výkony svých svěřenců: „Pocity z utkání mám velmi smíšené. V naší situaci se celý týden připravujeme na zodpovědnou defenzívu a potom na začátku utkání dostaneme po jednoduchých akcích soupeře dva rychlé laciné góly. Po sportovní ani po mentální stránce náš výkon nebyl dobrý. Naše mužstvo jako by čekalo na ránu z milosti. Srovnání Olomouce s Boleslaví vyznělo jasně pro Boleslav. Když jsme nedali gól z velké šance zkraje druhého poločasu, tak si Boleslav utkání už zkušeně pohlídala."

Fanshop banner