Závěr sezóny bude náročný s pěti ligovými duely a pohárovým finále
Klub

Závěr sezóny bude náročný s pěti ligovými duely a pohárovým finále

Redakce

Pět kol před koncem Synot ligy a před finálovým vyvrcholením českého poháru MOL Cup mají boleslavští fotbalisté velmi lichotivou bilanci neporazitelnosti v předchozích jedenácti soutěžních duelech. Přijďte na zajímavé fotbaly a fanděte: Boleslav do toho!

Boleslav od porážky na pražské Spartě v letošním 21. únoru neprohrála v sedmi ligových a čtyřech pohárových zápasech. V Synot lize pětkrát vyhrála (ve Zlíně 2:0, doma nad Slavií 2:1 i nad Jabloncem 1:0, v Příbrami 3:2, v Uherském Hradišti nad Slováckem 2:0) a dvakrát remizovala (v Teplicích 0:0 a doma s Duklou Praha 2:2). V českém poháru MOL Cup dvakrát vyhrála (v Hradci Králové 4:1 a doma nad Plzní 1:0) a dvakrát remizovala (doma s Hradcem Králové 1:1 a v Plzni 0:0).
Boleslavi úspěšná jarní série jedenácti utkání bez prohry pomohla k udržení třetí příčky v Synot lize a zároveň k postupu do finále českého poháru MOL Cup. Nyní ji čeká náročný závěr soutěžního ročníku 2015-16 s pěti ligovými zápasy a bonusem pohárového finále.
Po pátečním (22.4.) domácím střetnutí proti Olomouci jede přesně za týden (29.4.) do Jihlavy. Potom následuje vyvrcholení ligového programu se třemi zápasy v jednom (v pořadí druhém květnovém) týdnu. O víkendu doma proti Plzni, ve středu v pražských Vršovicích proti Bohemians a hned v následující sobotě doma proti Liberci. Finále českého poháru MOL Cup se uskuteční až po skončení Synot ligy v úterý 17.5. či ve středu 18.5. proti Jablonci nebo proti Spartě, podle toho, kdo z těchto dvou soupeřů bude lepší ve dvou vzájemných semifinálových soubojích.

Fanshop banner