Trenéra Jarolíma děsily neproměněné šance
Klub

Trenéra Jarolíma děsily neproměněné šance

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím byl po vítězství nad Slováckem spokojený, jeho kolega slovácký Svatopluk Habanec sportovně uznal kvalitu Mladé Boleslavi.

„Zápas jsme zvládli, i když máme nyní hodně nabitý program," řekl boleslavský trenér Karel Jarolím na úvod hodnocení. „Slovácko nastoupilo s motivací, že Boleslav dlouho neporazilo, ale od začátku jsme měli zápas pod kontrolou. Trochu mě mrazilo v prvním poločase při neproměněných šancích, ale Slovácko naštěstí nebylo nebezpečné. Po přestávce se snažilo s utkáním něco udělat, což jsme ustáli. Škoda byla Chramostovy neproměněné stoprocentní šance, to jsem se bál, aby nás to nemrzelo. Ale Slovácko jsme do vyložených šancí nepouštěli a zaslouženě vyhráli."

Slovácký trenér Svatopluk Habanec po utkání řekl: „První poločas nás porazila velká kvalita Boleslavi. Dostávala se do šancí a nám se nedařil náš záměr hrát agresivně, protože soupeř byl v soubojích agresivnější. V druhé půli byla hra hodně rozkouskovaná. Jednoznačně jsme však prohráli s velmi kvalitním soupeřem."

Fanshop banner