Trenér Karel Jarolím si připadal jak v Jiříkově vidění
Klub

Trenér Karel Jarolím si připadal jak v Jiříkově vidění

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím se po remízovém utkání s Duklou Praha hodně zlobil na své hráče, a to především za průběh hrubě nepovedeného prvního poločasu, kdy podle jeho slov chybovali ve všech herních činnostech.

„První poločas jsem byl jak v Jiříkově vidění, na co hráči sáhli, to dělali obráceně, všude byli druzí, neměli odražené míče a Dukle popřáli luxusní náskok," pravil rozmrzele Karel Jarolím na úvod hodnocení boleslavské remízy s Duklou. „O přestávce jsme si něco řekli a sestavu trochu přeskupili," dodal a pochválil Chramostu, že svým příchodem mužstvo rozhýbal. „Chtěli jsme potvrdit vítězství z Příbrami a remízu doma považuji za ztrátu. Zápas jsme prohospodařili v první půli. Škoda že jsme první gól nedali dříve. V příštích zápasech, včetně středečního pohárového semifinále v Plzni potřebujeme navázat na ty pozitivní věci, které hráči předvedli v druhém poločase."

Trenér Dukly Praha Luboš Kozel si posteskl, že měl před utkáním nezvykle hodně starostí se složením mužstva: „Viděli jsme hodně bláznivé utkání, které pro nás začalo před jeho začátkem tak, jak to za celou svoji trenérskou kariéru nepamatuji. Kvůli zdravotním potížím se omluvil Nestor den před utkáním, Beauguel v den utkání a při předzápasovém rozcvičení se zranil Breznaník. Vynucené změny v naší sestavě paradoxně nebyly znát a do utkání jsme vstoupili dobře a měli pod kontrolou dokonce celý první poločas. Druhý poločas nás soupeř zatlačil, a když jsme přežili jeho tlak bezprostředně po přestávce, věřil jsem v třetí gól, který by utkání definitivně rozhodl v náš prospěch. Dali jsme ho, ale z ofsajdu. Když jsme gól dostali, byli jsme potom hodně pod tlakem. Před zápasem bych bod bral a beru ho, i když jsme ztratili dvoubrankové vedení."

Fanshop banner