Na parádní akci v Bondy centru naváže v sobotu Víkend otců
Klub

Na parádní akci v Bondy centru naváže v sobotu Víkend otců

Redakce

Na autogramiádu s prvoligovými fotbalisty FK Mladá Boleslav ve čtvrtek 7. dubna v mladoboleslavském Bondy centru přišlo bezmála tisíc lidí všech generací. Zdařilá akce bude pokračovat Víkendem otců při sobotním ligovém utkání FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha.

Za moderování sportovního redaktora TV Nova a regionálních rádií Petra Plintoviče fotbalisté spolu se svými obdivovateli strávili příjemnou hodinku. Kromě autogramů byl zájem také o soutěž v žonglování, při které soupeřili v počtu doteků prvoligoví hráči s fandy většinou klukovského věku. Lákavé na žonglování bylo použití typů míčů, s jakými se budou hrát utkání při letošním mistrovství Evropy ve Francii.
Speciální podarování fotbalových fanoušků připravil Lion sport - Adidas v podobě dvou druhů slevových kupónů pro nákup ve své prodejně přímo v mladoboleslavském Bondy centru. První typ kupónů byl na slevu 30% pro veškerý sortiment Adidas a Reebok, druhý typ kupónů byl v rámci akce Synot ligy pro otce se syny na slevu 40% pro zakoupení fotbalového míče. Uplatnění obou druhů kupónů je časově omezené od 7. do 10. dubna 2016.
Kdo nestihnul čtvrteční akci v Bondy centru, může ze zbylé zásoby získat slevový kupón ještě při ligovém utkání FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha tuto sobotu 9. dubna, kdy vrcholí akce Víkend otců s rozdávání dárků příznivcům mladoboleslavského fotbalu. Obdarovávání se ujme fotbalový maskot Bolek, a proto se vyplatí mu být v sobotu hodně nablízku.

Fanshop banner