Autogramiáda fotbalistů, zdarma vstupenky a slevové kupóny v Bondy centru
Klub

Autogramiáda fotbalistů, zdarma vstupenky a slevové kupóny v Bondy centru

Redakce

Fotbaloví fanoušci jsou zváni ve čtvrtek 7. dubna od 15,30 hodin do mladoboleslavského Bondy centra, kde bude na autogramiádě přítomen kompletní prvoligový tým FK Mladá Boleslav v čele s ofenzivními hvězdami Milanem Barošem a Janem Chramostou.

Fandové, přijďte si ve čtvrtek 7. dubna od 15,30 hodin do Bondy centra nejen pro podpisy mladoboleslavských prvoligových fotbalistů, ale zároveň se i pobavit při programu, jehož součástí budou různé soutěže, rozhovory s hráči a rozdávání dárků.

Pokud dorazí otcové společně se svými syny, tak v součinnosti se soutěži Synot ligy Víkend otců, obdrží zdarma vstupenky na nejbližší domácí ligový zápas FK Mladá Boleslav - FK Dukla Praha.

Speciální podarování fotbalových fanoušků připravil Lion sport - Adidas v podobě dvou druhů slevových kupónů pro nákup ve své prodejně přímo v mladoboleslavském Bondy centru. První typ kupónů bude na 30% slevu pro veškerý sortiment Adidas a Reebok, druhý typ kupónů bude v rámci akce Synot ligy pro otce se syny na 40% slevu pro zakoupení fotbalového míče. Uplatnění obou druhů kupónů bude časově omezené od 7. do 10. dubna 2016.

Další informace o akci najdete na www.bondy-centrum.eu

Víkend otců - https://www.youtube.com/watch?v=JSje1LYw_TE

Fanshop banner