Jarolímovu víru v obrat přiživil první Kalabiškův gól
Klub

Jarolímovu víru v obrat přiživil první Kalabiškův gól

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím přiznal, že na začátku druhého poločasu po obdržené druhé brance na tom jeho mančaft nebyl vůbec dobře. Ale když dal první gól, věřil, že může nastat obrat. A taky se tak stalo.

„Jsem rád, že jsme nepříznivý výsledek otočili," pochvaloval si boleslavský trenér Karel Jarolím, že jeho mužstvo zvládlo zápas, který se nevyvíjel dobře. „Oba góly jsme dostali po hrubých chybách a pustili Příbram do vedení."
Karel Jarolím
si povzdechl, že nekvalitní terén nenahrával kombinační hře, kterou se Boleslav snaží praktikovat proti každému soupeři, a po inkasovaných gólech to měla do zahuštěné obrany složité. „Nevypadalo to s námi dobře. Korektury v sestavě se povedly, a když jsme snížili, věřil jsem, že můžeme vyrovnat a případně i otočit. Pro Příbram to možná bylo trochu kruté, ale takový je fotbal," řekl Karel Jarolím a dodal: „Já bych byl hodně naštvaný, kdybysme v Příbrami prohráli po takových dvou zbytečně obdržených gólech."

Příbramský kouč Pavel Tobiáš byl pochopitelně rozmrzelý, že jeho tým ztratil zápas, ve kterém o dva góly vedl: „Těžko se mi to hodnotí, hráči poznali, jak tenká je nitka mezi úspěchem a neúspěchem. Vstoupili jsme dobře do utkání, byli na soupeře dobře připravení, nepouštěli ho do šancí, a když jsme vedli dva nula, vypadalo to, že utkání zvládneme. Nešťastným způsobem jsme dovolili soupeři vyrovnat a nakonec přišli o všechny body. Mužstvo pracovalo dobře, hráči bojovali, ale měli jsme hodně málo štěstíčka. Těší mě jen to, že jsme výborné Boleslavi dali dva góly. Pro vývoj utkání byl důležitý gól na dva jedna, k úspěchu jsme potřebovali udržet déle, aspoň o patnáct minut, dvougólové vedení."

Fanshop banner