O postupu se rozhodlo již v prvním zápase
Klub

O postupu se rozhodlo již v prvním zápase

Redakce

Po odvetném čtvrtfinálovém utkání MOL cupu přišel mezi novináře Jarolímův asistent Boris Kočí, který v krátkém hodnocení jen potvrdil všeobecné mínění, že o postupujícím týmu do pohárového semifinále rozhodl již první zápas v Hradci.

Boleslavští v Hradci vyhráli jasně 4:1 a třígólový náskok ovlivnil i podobu odvetného utkání na mladoboleslavském hřišti. „Rozhodující bylo, že jsme zvládli dvojzápas s druholigovým soupeřem. O postupu jsme rozhodli již v Hradci a to bohužel bylo i v povědomí hráčů. Také nám trochu ublížila neproměněná penalta v úvodní minutě. Když nám potom Hradec dal gól, zbytečně hodně jsme se nadřeli alespoň na vyrovnání," shrnul čtvrtfinále MOL Cupu asistent mladoboleslavského trenéra Boris Kočí.

Podobně mluvil i hradecký kouč Bohumil Pilný: „Jeli jsme do Boleslavi s tím, že je nereálným cílem v poháru postoupit dál. Proto jsme odvetu odehráli s hráči, kteří tak často nenastupují do mistrovské soutěže. V prvním poločase byla Boleslav jednoznačně lepší, my hráli nečekaně moc bojácně. Po přestávce jsme se zlepšili a dostali do vedení, ale Boleslav přidala a zaslouženě vyrovnala. Více asi nebylo v našich silách."

Fanshop banner