Byl to těžký zápas a výhry si velmi cením, pravil Jarolím
Klub

Byl to těžký zápas a výhry si velmi cením, pravil Jarolím

Redakce

Při hodnotícím ohlédnutí za jabloneckou výhrou Karel Jarolím zdůraznil, že se nerodila lehko proti silnému a nepříjemnému soupeři. A právě taková vítězství přinášejí trenérům i hráčům mnohonásobně větší radost, než snadné přehrání slabého protivníka.

„Byl to těžký zápas a já očekával, že bude těžký," prohlásil na úvod hodnocení výhry nad Jabloncem mladoboleslavský trenér Karel Jarolím. „Viděl jsem zápas Jablonce na Spartě, kde se prezentoval hodně nepříjemnou hrou a podobně se prezentoval i u nás. Utkání jsme nezačali špatně, měli nebezpečné situace, ale v některých z nich hráči zbytečně hledali spoluhráče místo razantního zakončení. Jablonec byl nepříjemný a nebezpečný, závěr prvního poločasu jsme přestáli se štěstím a věřil jsem, že nejhorší už máme za sebou. Po přestávce jsem se obával, aby v náš neprospěch nerozhodla náhodná standardní situace, nakonec jsme vyhráli i s přispěním trochu štěstí. Výhry si velice cením. Každé vítězství je pro nás cenné, obzvláště v zápase, který rozhodneme v posledních minutách," dodal Karel Jarolím.

Jablonecký trenér Zdenko Frťala sportovně popřál boleslavskému soupeři k výhře a opakovaně smutnil nad těsnou prohrou z poslední standardní situace v závěru utkání: „Hlavně v prvním poločase jsme měli několik situací, které kdybychom dotáhli do vydařenější finální podoby, odvezli jsme si bod a možná i více než bod, bohužel jsme v závěru nepohlídali standardní situaci a prohráli podobně jako na Spartě. Musíme respektovat sílu soupeře a Boleslav je silným týmem, proto nás těší, že jsme se jí dokázali herně vyrovnat, i když jsme utkání nedotáhli do vítězného konce, protože jsme v závěru nepohlídali standardní situaci. Boleslavi blahopřeji k vítězství."

Fanshop banner