Pozici do odvety máme dobrou, libuje si trenér Jarolím
Klub

Pozici do odvety máme dobrou, libuje si trenér Jarolím

Redakce

Boleslavského trenéra Karla Jarolíma v pohárovém čtvrtfinále mužstvo uspokojilo především zvládnutou rolí favorita a příznivým náskokem do odvety. Zdůraznil však, že za postupem do semifinále je Boleslav teprve v polovině cesty.

„Vyhraným prvním zápasem pohárového čtvrtfinále máme za sebou jenom poločas. Výchozí pozici do odvety máme dobrou, uvědomujeme si však, že Hradec dokázal v odvetě osmifinále vytrestat Příbram," řekl Karel Jarolím a měl na mysli, že v osmifinále aktuálního ročníku českého poháru Hradec Králové doma těsně prohrál s Příbramí, ale v odvetě ji na jejím hřišti u Litavky nastřílel pět gólů a postoupil do čtvrtfinále právě proti Mladé Boleslavi.

Hradecký kouč Bohumil Pilný z vysoké prohry nedělal tragédii: „Výsledek je jednoznačný a dává nám do odvety minimální šanci na postup. Hráli jsme proti velké kvalitě, která se postupem zápasu zvýrazňovala. Vyrovnání nás povzbudilo a ve druhém poločase jsme nastřelili tyčku, ale herní kvalita Boleslavi se postupně projevila. Chvílemi to byla hra kočky s myší a pro mnohé hradecké hráče velká škola."

Fanshop banner