Jarolím od hráčů očekával více
Klub

Jarolím od hráčů očekával více

Redakce

V prvním poločase nedal Chramosta jasné šance a ve druhém poločase hrálo mužstvo špatně, je stručné shrnutí Jarolímova pohledu na bezgólovou remízu v Teplicích. Vadilo mu, že se hráči nevypořádali s agresivním herním stylem protivníků.

„Nevstoupili jsme dobře do zápasu. Teplice si vytvořily tlak a nebezpečné situace. Postupem času se naše hra zlepšila a měli jsme i stoprocentní šanci, kdy běžel Chramosta sám na brankáře a měl vyřešit lépe tuto i další šance, do kterých se dostal. Udělali jsme proto změnu a vystřídali jej Barošem. Ale nepomohlo nám to. Druhý poločas byl od nás špatný. Když už jsme se dostali do střeleckých situací, řešili je hráči zbrkle. Kalabiška je mohl řešit určitě lépe. Teplice měly šancí více a dostaly nás pod tlak. Utkání nás nezastihlo v dobrém rozpoložení, nehráli jsme dobře. Proto jeden bod nakonec je pro nás dobrý," prohlásil boleslavský kouč Karel Jarolím a při zamyšlení nad důvody, proč se Boleslavi hra nedařila podle představ, dodal: „Teplice byly agresivní a napadaly nás v zárodků našich akcí a od našich klíčových hráčů jsem očekával, že by si s tím měli poradit líp, možná na naši nepovedené hře měl vliv i nerovný terén, ale na to se nechci vymlouvat."

Teplický trenér David Vavruška po utkání řekl: „Odehráli jsme utkání velmi slušně, byli jsme dobře připravení na jednoho z nejlepších soupeřů. Boleslav má svoji kvalitu a my ji donutili ke spoustě chyb a dostali ji pod tlak. Našemu výkonu chyběla jenom branka a vítězství. Ale proti Boleslavi bod bereme. V naší situaci se každý bod hodí, nemůže pohrdat jedním bodem."

Fanshop banner