Získali jsme důležité body, pochvaloval si trenér Jarolím
Klub

Získali jsme důležité body, pochvaloval si trenér Jarolím

Redakce

Boleslavského trenéra Karla Jarolíma potěšilo, že po ustrašenému výkonu proti Spartě se jeho svěřenci vrátili k sebevědomému hernímu projevu a utkání na soupeřově hřišti dovedli do vítězného konce.

„Byli jsme pod tlakem i Zlín byl pod tlakem, proto to bylo pro nás složité utkání, ve kterém jsme získali důležité body," spokojeně prohlásil boleslavský trenér Karel Jarolím. „I když nelze srovnávat Zlín se Spartou, prezentovali jsme se proti Zlínu lepším výkonem, než na Spartě, kde jsme hráli ustrašeně. Snažili jsme se Zlín přehrát kombinačně, bohužel na začátku první půle Čermák netrefil prázdnou branku. Gól v závěru poločasu byl důležitý a pro Mageru nebyla jednoduchá situace, aby proměnil opakovanou penaltu. Ve druhém poločase jsme čekali, že se Zlín bude tlačit dopředu nakopávanými balony, ale všechny náznaky jeho střeleckých příležitostí jsme vyřešili. Po hodině hry měl Chramosta stoprocentní šanci rozhodnout zápas, bohužel nestalo se. Vítězství jsme potvrdili až v předposlední minutě, kdy Čermák prokázal, že je opravdu fotbalový."

Zlínský kouč Bohumil Páník uznal kvalitu boleslavského protivníka, přesto jej mrzelo, že jeho tým nedosáhl na bod za remízu: „Narazili jsme na výborného soupeře, který má parametry tuzemské silné pětky, ale nebyli jsme horší, remízu jsme si zasloužili, mužstvo pracovalo po celé utkání dobře. Chválím ho, že se zvedlo po šíleném výkonu v Ostravě. Fotbal je o gólech, které my tentokrát nedali."

Fanshop banner