Ladra rozhodl duel dorostenecké reprezentace dvěma góly
Klub

Ladra rozhodl duel dorostenecké reprezentace dvěma góly

Redakce

Reprezentační tým Česko U19 porazil tureckou dorosteneckou reprezentaci v přátelském utkání 3:2 a dvakrát skóroval mladoboleslavský fotbalista Tomáš Ladra, který byl mezi čtveřicí českých hráčů, jež odehráli kompletních devadesát minut.

Čtvrtek 25. února 2016: Turecko U19 - Česko U19 2:3 (2:2)
Turci vedli již od 3. minuty, ale o pět minut později vyrovnal svým prvním gólem v tomto utkání Ladra. Ve 21. minutě šli Turci opět do vedení, ovšem ještě před přestávkou Kuchta srovnal skóre na 2:2 a tak i skončil první poločas. Po změně stran měli Turci více ze hry, ale brankáře Flodera nepřekonali. V poslední minutě se Ladrovi vydařila střela, kterou rozhodl utkání v český prospěch. „Odehráli jsme velmi dobrý první poločas. Ve druhé půli měl soupeř převahu a my hrozili spíš z brejků. Utkání rozhodl v poslední minutě nádhernou střelou Ladra. Tým ukázal charakter a v rozhodujících fázích i potřebnou kvalitu," pravil po zápase trenér české dorostenecké reprezentace Pavel Malura.
Trenéři družstva Česko U19 Malura s Hoftychem měli k dispozici dva brankáře a šestnáct hráčů z Brna, Hradce Králové, Sparty Praha, Slavie Praha, Mladé Boleslavi, Ostravy, Opavy, Jablonce, vršovických Bohemians, Plzně, Jihlavy, Juventus Turín a Zwolle.
Sestava Česko U19: Stejskal (46. Floder) - Granečný (22. Helebrand), Štěpánek (74. Křivánek), Lischka, Kvída - Průcha (62. Čmelík), Janetzký (46. Badocha), Boček - Kuchta (71. Hašek), Pulkrab (71. Matějka), Ladra.
Góly: 3. Yazici, 21. Ünder - 8. a 90. Ladra, 39. Kuchta.
Česká dorostenecká reprezentace devatenáctiletých při soustředění v tureckém Beleku ve dnech 20.-26. února sehrála jen jedno utkání s domácí dorosteneckou reprezentací, které bylo poslední přípravou před důležitými třemi březnovými zápasy kvalifikace ME 2016. V kvalifikačním turnaji hraném v Rakousku se Česko střetne postupně s Rumunskem (24.3.), Slovenskem (26.3.) a Rakouskem (29.3.).

Zdroj www.fotbal.cz

Fanshop banner