Zápas proti Spartě se nám nepovedl, mrzelo trenéra Jarolíma
Klub

Zápas proti Spartě se nám nepovedl, mrzelo trenéra Jarolíma

Redakce

Ať boleslavský kouč Karel Jarolím naordinoval svým hráčům jakoukoliv taktiku, tak z ní na trávníku v prvním poločase nerealizovali vůbec nic. A i když se po přestávce zlepšili, prohru neodvrátili a náladu Jarolímovi nezvedli.

„Zápas se mi nehodnotí dobře," povzdechl si Karel Jarolím na úvod svého vystoupení před novináři. „Z toto, co jsme chtěli praktikovat, jsme toho moc nepředvedli. Věděli jsme, že má Sparta za sebou těžké utkání proti Krasnodaru, ale nevyužili jsme toho, protože jsme neudrželi balon na svých kopačkách a byli neustále pod tlakem. Lacině jsme inkasovali branky při nedohraných standardních situacích. Sparta naše chyby zkušeně potrestala a dvougólové vedení si pohlídala. Naděje by nám svitla, kdyby Tomáš Přikryl proměnil svoji šanci ve druhém poločase," uvedl Karel Jarolím k průběhu zápasu a ke střídání stoperů a vyloučení Baroše dodal: „Střídání stoperů o přestávce bylo vynucené, Polom nedohrál kvůli svalovému zranění, Čmovš to na jeho místě zvládnul dobře. Barošova první žlutá za úmyslné hraní rukou byla zbytečná a druhé žluté napomenutí bylo hodně přísné, vždyť protihráč Costa hrál hlavou velmi nízko."

Sparťanský trenér Zdeněk Ščasný byl spokojený, že jeho mužstvo vítězně zvládlo ligový zápas s Boleslaví po náročném duelu Evropské ligy s Krasnodarem: „Herně i výsledkově nám vyšla hlavně první půle. Chtěli jsme utkání rozhodnout co nejrychleji a to se nám povedlo. Ve druhé půli hráči nahodili oddychový režim s vidinou pohárové odvety v Krasnodaru."

Fanshop banner