Turnaj Odolena Voda a Jablonec
Klub

Turnaj Odolena Voda a Jablonec

Redakce

V sobotu 13. února mělo mužstvo mini žáků FK Mladá Boleslav U8 opravdu napilno. Dopoledne se jedna část mužstva zúčastnila turnaje v Odolene Vodě a druhá část mužstva se zúčastnila turnaje v Jablonci nad Nisou.

Na halovém turnaji v Odolene Vodě si naši kluci poprvé vyzkoušeli jaké je to hrát proti mužstvu dívek. Během celého turnaje prohráli pouze dva zápasy. Obsadili tak pěkné celkové 4. místo. Nejvíce zážitků si však odnášejí právě ze zápasu proti dívkám AC Sparta Praha. Dalšími účastníky turnaje pak byla mužstva FK Litoměřice, TJ SK Satalice, FK Admira Praha a FK Brandýs - Boleslav.

Za FK Mladá Boleslav U8 nastoupili: Martin DLOUHÝ, Tomáš HORÁK, Robert LANG, Leon SLONIOWSKI, Jakub SOTONA, Bruno ZAHRADNÍK a Roman PYLNER.

Druhá část mužstva FK Mladá Boleslav U8 se zúčastnila turnaje v Jablonci nad Nisou. Ve sportovní hale byla připravena dvě hřiště. Hrálo se systémem každý s každým po dvou zápasech. Jeden zápas byl na malém hřišti a druhý na velkém hřišti. Délka zápasů byla stanovena na 10 minut. Celý turnaj měl díky dvěma hřištím velký a rychlý spád. Naši kluci odehráli všech svých deset zápasů během necelých 3 hodin. Byla to pořádná porce. Navíc celý turnaj odehráli pouze v šesti hráčích, ale hráli naprosto skvěle a parádně. Všech deset zápasů jasně a s přehledem vyhráli a hned osm zápasů odehráli bez obdržené branky při celkovém skóre 61:3. To mluví samo za sebe. Na turnaji mimo nás hrála i dvě mužstva FK Jablonec A a B, FAPV Děčín, VTJ Rapid Liberec a FK Pardubice.

Těch šest statečných, kteří celý maratón 10 ti zápasů zvládli byli: Filip JURANKA, Vojtěch ROZBOUD, Milan ROLLER, Florian MAŠEK, Maxim MAGADA a Jakub NEKOLA.

Fanshop banner