Obránce Vraštil bude na jaře hrát v Ústí nad Labem
Klub

Obránce Vraštil bude na jaře hrát v Ústí nad Labem

Redakce

Talentovaný obránce Lukáš Vraštil bezprostředně před zahájením jarní mistrovské sezóny přesídlil z FK Mladá Boleslav do druholigového FK Ústí nad Labem na půlroční hostování.

Lukáš Vraštil, který na začátku letošního března oslaví dvaadvacáté narozeniny, už v FK Ústí nad Labem působil. V jeho dresu v ročníku 2014-15 nastoupil do šestadvaceti druholigových zápasů a jednou skóroval. Na podzim 2015 se vrátil do FK Mladá Boleslav a připsal si šest startů v Synot lize. Celkově má na svém osobním kontě jedenáct prvoligových zápasů bez gólového zápisu. Patří do současného kádru české reprezentace U21 trenéra Vítězslava Lavičky.
„Protože už nasbíral pár prvoligových startů, tak od něho očekáváme zkvalitnění defenzívy," shodli se o důvodu Vraštilova angažování trenér Petr Němec i sportovní ředitel Stanislav Pelc z FK Ústí nad Labem.
Lukáš Vraštil do FK Ústí nad Labem odešel na půlroční hostování, čili nadále zůstává kmenovým hráčem FK Mladá Boleslav. V FK Ústí nad Labem se potká s dalším hostujícím dvaadvacetiletým mladoboleslavským hráčem Josefem Eliášem, jenž je aktuálně v rekonvalescenci po vyléčení zánětu kolenní čéšky.

Fanshop banner