Magera skóroval za Ostravu i za Boleslav
Klub

Magera skóroval za Ostravu i za Boleslav

Redakce

V utkání 17. kola Synot ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava v neděli 14. února 2016 od 14 hodin na Městském stadionu Mladá Boleslav - Adidas Aréna nemůžou hrát úspěšní střelci historie vzájemných zápasů. Boleslavský Magera je v trestu a ostravský Mičola na marodce.

Nejpilnějším střelcem v minulých duelech Boleslavi s Ostravou byl Jan Chramosta, který ve svém „předplzeňském" období pokořil ostravského brankáře pětkrát. V boleslavském dresu se proti Ostravě také dařilo Kuličovi (4 góly), Matějovskému (3) a Nešporovi (3).
Z ostravských fotbalistů se nejčastěji trefoval Mičola, který dal Boleslavi čtyři góly. V současnosti sice patří opět do kádru ostravského Baníku, ale je v rekonvalescenci po artroskopické operaci kolena.
Statistickou raritou je Magera se čtyřmi góly, z nichž tři dal v ostravském dresu Boleslavi a jeden naopak v boleslavských barvách Ostravě. V úvodním duelu právě začínající jarní ligové sezóny hrát nemůže kvůli disciplinárnímu trestu, neboť v posledním podzimním zápase viděl čtvrtou žlutou kartu v tomto soutěžním ročníku, což mu vyneslo zákaz hry pro jedno soutěžní utkání.

Fanshop banner