Mladší dorostenci U16 odjeli na soustředění do Ústí nad Orlicí
Klub

Mladší dorostenci U16 odjeli na soustředění do Ústí nad Orlicí

Redakce

Šestnáctiletí boleslavští dorostenci jsou od pondělí 25. ledna do soboty 30 ledna v Ústí nad Orlicí na kondičním soustředění, v jehož rámci sehrají jedno utkání. Jejich přechodným domovem je Sport Hotel Tichá Orlice s potřebnými podmínkami pro přípravu.

Při pondělním ranním odjezdu fotbalovou výpravu FK Mladá Boleslav U16 tvořili brankáři Ondřej Barták, Denis Hartych, Ondřej Daněk, hráči Dalibor Zmij, Dominik Salač, Ondřej Vajgl, Adam Provazník, Josef Pour, Vladimír Para, Patrik Mrnka, Adam Milner, Tomáš Majer, Milan Le Chi, David Kuchař, Martin Kučera, Jan Kalabis, Miroslav Horák, Jakub Gombáš, Adam Čech, Ondřej Bičiště, Ondřej Mísař, Jakub Strouhal, Lukáš Dolejší.

Trenéři pro mladé fotbalisty naplánovali na každý den tréninkovou jednotku s využitím místního hřiště, volného terénu i posilovny. Ve večerních hodinách je čeká regenerace, při které je dává dohromady masér Milan Korda. Mezi tréninky se hráči snaží pochytit taktické připomínky trenérů Mrvíka a Flachbarta a věnují se také sledováním videa z tréninků a zápasů. Jediné přípravné utkání za pobytu v Ústí nad Orlicí sehrají v pátek 29. ledna od 12 hodin proti týmu Prostějov U16. Bezprostředně po zápase se přesunou do místních lázní na důkladnou regeneraci na závěr náročného týdne.
Trenér FK Mladá Boleslav U16 Martin Mrvík je spokojený s kompletní účastí svých svěřenců: ,,Moc mě potěšilo, že jsme odcestovali v plném složení a nikdo z kádru nezůstal doma. Doufám, že to tak zůstane po celou dobu soustředění a následné přípravy na mistrovskou část sezóny. Podmínky pro trénink máme v Ústí nad Orlicí výborné a snažíme se využít každou volnou chvilku pro trénování, týmové porady a individuální pohovory s hráči. Hráče zatím musím pochválit, jelikož pracují poctivě ve všech činnostech a navíc zde cítím i přes únavu velmi dobrou atmosféru."

Fanshop banner