Po kanonádě v první půli druhý poločas překvapivě prohráli
Klub

Po kanonádě v první půli druhý poločas překvapivě prohráli

Redakce

V druhém utkání rakouského soustředění si Boleslavští proti třetiligovému týmu zastříleli, ale pouze v první části. Po přestávce k osmi gólům už nepřidali ani jeden, i tak zápas na umělé trávě splnil přípravný charakter.

V prvním poločase se Boleslavští prosadili brzo po úvodního hvizdu. A do přestávky přidali dalších šest branek.
Už ve 4. minutě dal vedoucí gól Takács, což byla jeho již pátá trefa v pátém utkání za Boleslav - 0:1. Za čtyři minuty proměnil boleslavskou šanci Přikryl - 0:2. Ve 13. minutě obrana Steyru ve své šestnáctce faulovala a nařízenou penaltu proměnil Chramosta - 0:3.
Příští tři góly nasázeli boleslavští střelci v rozpětí deseti minut. Ve 22. minutě skóroval Čermák a o čtyři minuty později se ze hry prosadil Chramosta svým druhým gólem v tomto zápase a celkově třetím v letošní zimní přípravě. Ve 32. minutě se trefil Magera a zvýšil tak boleslavské vedení na 0:6.
Sedm minut před přestávkou dal Přikryl svůj druhý gól v tomto utkání a podobně jako Chramosta celkově třetí v zimní přípravě. Ve 43. minutě Rada završil skóre prvního poločasu na 0:8.
V pauze mezi poločasy střelecký elán boleslavským fotbalistům zamrznul. Téměř celé druhé dějství se hrálo bez gólů. Teprve dvě minuty před koncem se Steyerským podařilo skórovat a snížili tak vysokou prohru na konečných 1:8.

Sestava FK Mladá Boleslav v I. poločase: Diviš - Kysela, Kúdela, Polom, Fleišman - Takács, Rada - Čermák, Magera, Přikryl - Chramosta.
Sestava FK Mladá Boleslav v II. poločase: Diviš - Křapka, Vraštil, Čmovš, Pauschek - Ščuk, Rada - Ladra, Magera, Malpon - Klobása.

Góly: 8. a 38. Přikryl, 13. a 26. Chramosta (první z pokutového kopu), 4. Takács, 22. Čermák, 32. Magera, 43. Rada

Rozhodčí: Prachl - Schüttengruber, Basic

Fanshop banner