Na začátku rakouského soustředění porazili druholigový Liefering
Klub

Na začátku rakouského soustředění porazili druholigový Liefering

Redakce

V prvním přípravném utkání rakouského soustředění proti týmu z rakouské druhé Erste ligy boleslavští fotbalisté zdařile vstoupili do každého z poločasů. Hrálo se v Salzburgu na dobře připraveném hřišti místní fotbalové akademie.

Po většinu utkání měla Boleslav herní převahu. Už úvodní dvacetiminutovku završila vedoucím gólem. V 19. minutě se střelecky prosadil poprvé v mladoboleslavském dresu Přikryl. U jedné úspěšné trefy zůstalo až do přestávky. Krátce po změně stran již ve 49. minutě zvýšil boleslavské vedení Skácel, pro kterého to byl už druhý gól v letošní zimní přípravě. Osm minut před koncem se Lieferingu, týmu ze čtvrté příčky druhé nejvyšší rakouské ligy, podařilo výsledek zkorigovat, když se prosadil střídající Dwamena. Za těsného jednogólového vedení dovedli Boleslavští utkání do úspěšného konce.

Sestava FK Mladá Boleslav v I. poločase: Šeda - Kysela, Kúdela, Čmovš, Pauschek - Ščuk, Čermák - Skalák, Chramosta, Přikryl - Baroš.
Sestava FK Mladá Boleslav v II. poločase: Šeda - Pauschek, Kúdela, Polom, Fleišman - Rada, Čermák - Skácel, Magera, Přikryl - Klobása.

Sestava FC Liefering: Ati - Ingolitsch, Luan, Gugganig, Joppich (46. Switil) - Osmani (46. Kim), Kaufman, Karic - Hödl, Uldrikis (46. Dwamena), Skopitcev

Góly: 82. Dwamena - 17. Přikryl, 49. Skácel

Rozhodčí: Reuf Salihovic

Fanshop banner