Odjeli na soustředění do Rakouska
Klub

Odjeli na soustředění do Rakouska

Redakce

Boleslavští fotbalisté v pátek 22. ledna ráno odcestovali autobusem z Mladé Boleslavi do Rakouska, kde do 29. ledna absolvují sportovní soustředění, v jehož rámci sehrají tři přípravná utkání.

V pátečním ránu fotbalovou výpravu FK Mladá Boleslav tvořili brankáři Jan Šeda, Jakub Diviš, hráči Roman Polom, Jiří Fleišman, Aleš Čermák, Jiří Skalák, Ondřej Kúdela, Tomáš Přikryl, Rudolf Skácel, Jasmin Ščuk, Lukáš Magera, Jan Chramosta, Jan Kysela, Lukáš Pauschek, Pavel Čmovš, Jakub Rada, Milan Baroš, Stanislav Klobása. Brankář Róbert Veselovský a hráči Lukáš Vraštil, Tomáš Ladra, Ladislav Takács, Kevin Malpon, Antonín Křapka odjedou do Rakouska o den později až po semifinálovém utkání zimní Tipsport ligy FK Mladá Boleslav - FC Fastav Zlín, které se hraje na pražském Vyšehradě.
Na rakouském soustředění budou s mužstvem hlavní trenér Karel Jarolím, jeho asistenti Boris Kočí, David Jarolím, Filip Toncar, Martin Třasák, fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý, kustod Pavel Uhlíř, lékař MUDr. Josef Horák a vedoucí týmu Vladimír Rosenberger, jenž se připojí společně s hráči, kteří pocestují až po utkání Tipsport ligy.

Plán přípravných utkání v době rakouského soustředění
sobota 23. ledna od 15 hodin FC Liefering - FK Mladá Boleslav
úterý 26. ledna od 18 hodin SK Vorwärst Steyr - FK Mladá Boleslav
pátek 29. ledna od 17 hodin Red Bull Salzburg - FK Mladá Boleslav

Fanshop banner