První přípravu prohráli
Klub

První přípravu prohráli

Redakce

V prvním přípravném utkání nového roku 2016 boleslavští devatenáctiletí dorostenci podali pouze průměrný výkon a ten na severočeského soupeře nestačil. Prohráli s ním po inkasování jednoho jediného gólu.

První z šesti plánovaných přípravných utkání před jarní částí I. ligy starších dorostenců se mladoboleslavským mladíkům nepovedlo. Po vyrovnaném průběhu soupeř rozhodl o svém vítězství gólem vstřeleným v 85. minutě.
Boleslavský trenér Michal Kolčava neskrýval nespokojenost: „Bylo to první utkání v novém roce, které jsme jak herně, tak ani výsledkově nezvládli. Oboustranně to bylo spíše průměrné utkání. Představoval jsem si z naší strany mnohem kvalitnější hru. I když jsme v přípravě, tak by si tým měl udržet určitý herní standard, což se o nás v tomto utkání nedalo říci. Ukázalo nám, na čem musíme hodně zapracovat."
Sestava FK Mladá Boleslav U19 v I. poločase: Truksa - Krčmář, Klíma, Marek, Kopa - Kühnel, Komárek - Zabilanský, Machů, Rudzan - Vejr.
Sestava FK Mladá Boleslav U19 v II. poločase: Řemínek - Horáček, Malý, Král, Rudzan - Machů, Kühnel - Vejr, Dohnalík, Novák - Košek.

Fanshop banner