Boleslav v neděli prověří lídr slovenské ligy
Klub

Boleslav v neděli prověří lídr slovenské ligy

Redakce

Přátelské utkání FK Mladá Boleslav - FK AS Trenčín se hraje v neděli 17. ledna od 11 hodin na hřišti s umělou trávou v areálu mladoboleslavského Městského stadionu. Soupeř je současným lídrem slovenské Fortuna ligy.

Trenčínští fotbalisté pobývají ve dnech 16.-20. ledna 2016 v Nymburku na soustředění, v jehož průběhu si naplánovali dva zápasy s českými soupeři. V neděli 17. ledna hrají v Mladé Boleslavi a v úterý 20. ledna na pražském Strahově proti Spartě. Trenčínští v letošní zimní přípravě sehráli zatím pouze jedno utkání. V něm doma rozdrtili svého prvoligového rivala Spartak Myjavu 9:0. Šest gólů (z nich jeden z pokutového kopu) dal Bero, po jednom přidali Wesley, Guba a Opatovský. Trenčín hrál v sestavě: Šemrinec (46. Vozár) - Šulek, Kleščík, Skovajsa (66. Šalata), Lawrence - Koolwijk (66. Tóth) - Van Kessel (66. Kalu), Bero, Rabiu (56. Opatovský), Holúbek (66. Bala) - Wesley (66. Guba).
FK AS Trenčín je na čele aktuálního pořadí slovenské Fortuna ligy s náskokem sedmi bodů před druhým ŠK Slovan Bratislava a třetím FK Spartak Myjava dokonce o třináct bodů.
Přátelský duel FK Mladá Boleslav - FK AS Trenčín se měl původně hrát v nymburském sportovním středisku, ale šéfové obou týmů se dohodli na změně a využijí kvalitní umělé trávy v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.
Boleslavští po střetnutí s Trenčínem budou pokračovat s tréninky v domácích podmínkách, než v pátek 22. ledna odcestují na osmidenní soustředění do Rakouska, kde mají na programu tři přátelská utkání.

Výsledky a program přípravných utkání FK Mladá Boleslav v zimní přípravě 2016
pátek 8. ledna utkání Tipsport ligy FK Mladá Boleslav - FK Pardubice 6:0
neděle 10. ledna utkání Tipsport ligy FK Mladá Boleslav - FK Varnsdorf 1:0
středa 13. ledna utkání Tipsport ligy FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 7:0
neděle 17. ledna od 11 hodin přátelsky FK Mladá Boleslav - FK AS Trenčín
sobota 23. ledna od 15 hodin přátelsky (v Salzburgu) FC Liefering - FK Mladá Boleslav
úterý 26. ledna od 18 hodin přátelsky SK Vorwärst Steyr - FK Mladá Boleslav
pátek 29. ledna od 17 hodin přátelsky Red Bull Salzburk - FK Mladá Boleslav
neděle 7. února od 14 hodin přátelsky FK Mladá Boleslav - FC MAS Táborsko
neděle 14. února od 14 hodin utkání Synot ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava

Fanshop banner