Ve středu s Hradcem i v neděli s Trenčínem hrajeme na domácím hřišti
Klub

Ve středu s Hradcem i v neděli s Trenčínem hrajeme na domácím hřišti

Redakce

Klíčový duel skupiny B Tipsport ligy FK Mladá Boleslav - FK Hradec Králové ve středu 13. ledna od 11 hodin a přátelák FK Mladá Boleslav - FK AS Trenčín v neděli 17. ledna od 11 hodin se hrají na umělé trávě v areálu mladoboleslavského Městského stadionu.

Boleslavští před odjezdem na soustředění do Rakouska, kde se mimojiné střetnou s vedoucím týmem rakouské Bundesligy Red Bull Salzburg, sehrají dvě přípravná utkání na domácím hřišti s umělou trávou v areálu Městského stadionu.
Proti Hradci Králové budou usilovat o vítězství ve skupině B a tím pádem i o postup do Final Four letošní Tipsport ligy, který je na programu předposlední lednový víkend 23. a 24. 1. 2016 na hřišti s umělou trávou na pražském Vyšehradě. Do středečního střetnutí s Hradcem Králové trenér Karel Jarolím jistě pošle nejsilnější možnou sestavu, jak mu umožní aktuální zdravotní stav hráčů.
Hradec Králové je totiž obhájce loňského prvenství v Tipsport lize. V letošním ročníku zatím sehrál pouze jedno utkání. Ve východočeském derby přehrál Pardubice 4:2. Hradecké góly stříleli Černý, Malinský, Pázler, Javůrek. Pardubičtí snižovali v závěrečné desetiminutovce, když už prohrávali o čtyři góly.
Také další přípravné utkání v nedělním poledni na mladoboleslavské umělé trávě, které se podle původního plánu mělo hrát v Nymburku, bezpochyby dokonale prověří tým FK Mladá Boleslav, neboť FK AS Trenčín je na čele momentálního pořadí slovenské Fortuna ligy s náskokem sedmi bodů před druhým Slovanem Bratislava.

Fanshop banner