Ve dvou zimních zápasech se představilo dvaatřicet fotbalistů
Klub

Ve dvou zimních zápasech se představilo dvaatřicet fotbalistů

Redakce

Boleslavští první dvě utkání letošní zimní Tipsport ligy pojali jako velmi rozsáhlou přehlídku svých fotbalistů, trenéři tak na začátku přípravy dali příležitost prosadit se do prvoligového áčka maximálnímu počtu členů nejširšího kádru.

Mladá Boleslav porazila druholigové Pardubice 6:0 a Varnsdorf 1:0. S plným počtem bodů a bez inkasovaného gólu vede jednu ze čtyř základních skupin Tipsport ligy. Pod dosud bezztrátovou účast v Tipsport lize se ve čtyřech odehraných poločasech podepsali čtyři brankáři Šeda, Diviš, Veselovský, Godula a osmadvacet hráčů Pauschek, Křapka, Polom, Fleišman, Ščuk, Malpon, Skalák, Magera, Přikryl, Baroš, Čmovš, Mendy, Albina, Takács, Ladra, Skácel, Houžvička, Kozma, Wolf, Lukeš, Lacek, Glockner, Dratva, Kateřiňák, Bečirevič, Vodháněl, Kořínek, Bojda.

Zatím ani jednu minutu v zimních přípravných zápasech neodehráli z důvodů drobných zdravotních problémů Kysela, Klobása, Kúdela, Rada, Chramosta, kvůli reprezentačním povinnostem u týmu Česko U21 Vraštil a Čermák. Zápasovou praxi také ještě nezačali rekonvalescenti po náročných operacích Hůlka a Fabián, kteří však již naskočili do tréninkového procesu.

Fanshop banner