Čmovš přišel zatím na zkoušku a Hatakka se už vrátil do Finska
Klub

Čmovš přišel zatím na zkoušku a Hatakka se už vrátil do Finska

Redakce

Zatím testovaný mezinárodně ostřílený stoper Pavel Čmovš odehrál v mladoboleslavském dresu poločas úvodního utkání zimní Tipsport ligy, naopak finský obránce Dani Hatakka se již vrátil domů.

Pětadvacetiletý Pavel Čmovš je plzeňský rodák, který již ve svých sedmnácti letech přestoupil do pražské Slavie. Bez jediného startu v české nejvyšší lize ho v roce 2010 koupil nizozemský NEC Nijmegen. Kromě ročního hostování v druholigovém BV Veendam (2010-11) v dresu Nijmegenu odehrál 51 utkání v nizozemské nejvyšší lize, než v roce 2014 přestoupil do bulharského Levski Sofia, ale téhož roku celý podzim strávil v indickém klubu Mumbai City FC. V loňském roce patřil do kádru rumunského FC Rapid Bucurest. V současnosti je kmenovým hráčem SK Slavia Praha a na začátku letošního ledna přišel do FK Mladá Boleslav na zkoušku. Z dorosteneckého období má mezinárodní zkušenosti z reprezentačních týmů U17 (3 zápasy), U18 (5 zápasů) a U19 (6 zápasů). Za reprezentační výběry U20 sehrál 1 a U21 dokonce 10 zápasů.
Jedenadvacetiletý finský obránce Dani Hatakka mladoboleslavského trenéra Karla Jarolíma nezaujal a tak hráč po několikadenním testu již odcestoval zpět do Finska.

Fanshop banner