Vraštil a Čermák letí s reprezentací U21 na Kanárské ostrovy
Klub

Vraštil a Čermák letí s reprezentací U21 na Kanárské ostrovy

Redakce

Trenér Vítězslav Lavička svolal reprezentační tým Česka U21 ke čtyřdennímu lednovému soustředění na Kanárských ostrovech, do jehož průběhu naplánoval přípravné utkání s německým Stuttgarter Kickers.

Dvaadvacetičlenný výběr sestavil Vítězslav Lavička z hráčů čtrnácti českých a tří zahraničních klubů. Nominoval z vršovických Bohemians 1905 tři, z Mladé Boleslavi, Příbrami a Jablonce po dvou, z Plzně, Ostravy, Sparty Praha, Slavie Praha, Teplic, Sokolova, Jihlavy, Slovácka, Českých Budějovic, Vlašimi, Perugie, AC Milan a Ajax Amsterdam po jednom fotbalistovi.
V Lavičkově nominaci české jednadvacetileté reprezentace pro krátké lednové soustředění jsou z FK Mladá Boleslav stoper Lukáš Vraštil a záložník Aleš Čermák. Ve výčtu osmnácti náhradníků jsou další dva hráči FK Mladá Boleslav, a to stoper Antonín Křapka a útočník Stanislav Klobása (momentálně léčí poraněný kotník).
Fotbalová výprava české juniorské reprezentace U21 odletí na Kanárské ostrovy v pátek 8. ledna a do Prahy se vrátí v pondělí 11. ledna 2016. V průběhu čtyřdenního soustředění sehrají v sobotu 9. ledna od 18,30 hodin přípravné utkání s německým mužstvem Stuttgarter Kickers, jenž je aktuálně na dně třetí německé ligy.

Fanshop banner