Boleslav má tři nováčky a testuje finského reprezentanta
Klub

Boleslav má tři nováčky a testuje finského reprezentanta

Redakce

Boleslavští do zimní přípravy vstoupili jen s drobnými kádrovými změnami. Odešli Ondřej Zahustel a Jan Bořil, přišli Lukáš Pauschek, Tomáš Přikryl a Ladislav Takács, zatím jen na testu je Dani Hatakka z Finska.

V mladoboleslavském týmu již nejsou Ondřej Zahustel (přestup do AC Sparta Praha) a Jan Bořil (přestup do SK Slavia Praha).
Naopak novými tvářemi jsou třiadvacetiletý slovenský reprezentační obránce Lukáš Pauschek (přestup z AC Sparta Praha) a třiadvacetiletý záložník Tomáš Přikryl (přestup z AC Sparta Praha), o kterých jsme již informovali v prosinci a oba podepsali v FK Mladá Boleslav smlouvy do konce června 2019.
Dalším nováčkem v mladoboleslavském kádru je devatenáctiletý obránce Ladislav Takács (přestup z FK Teplice), který přišel do FK Teplice ze západočeských Františkových Lázní, kde s fotbalem začínal. V teplickém dresu si odbyl prvoligovou premiéru v březnu 2014, od té doby si připsal 25 startů s jedním gólovým úspěchem v Synot lize. Další zkušenosti posbíral v reprezentačních startech v týmech U18 (13 zápasů a 3 góly), U19 (6 zápasů a 1 gól), U21 (6 zápasů a 1 gól). Loňskou podzimní sezónu strávil v druholigovém FK Baník Sokolov, kam ho Teplice poslaly na hostování. Na začátku letošního roku začal s přípravou v FK Mladá Boleslav, kde se dohodl na smlouvě v trvání do 30. června 2019.
Jedenadvacetiletý finský juniorský reprezentant Dani Hatakka přicestoval do Pojizeří z aktuálně devátého klubu finské nejvyšší Veikkausliigy Kuopion Palloseura na dvoutýdenní test, po jehož absolvování teprve dojde na jednání o jeho případném angažmá v FK Mladá Boleslav.

Fanshop banner