Boleslavští začali zimní přípravu
Klub

Boleslavští začali zimní přípravu

Redakce

V pondělí dopoledne 4. ledna 2016 začali mladoboleslavští fotbalisté trénovat na letošní jarní sezónu v domácím prostředí areálu Městského stadionu. Krátce po desáté hodině vyběhli na hřiště s umělou trávou pod taktovkou hlavního kouče Karla Jarolíma.

Úvodního tréninku se zúčastnilo dvacet hráčů Aleš Čermák, Roman Polom, Jiří Fleišman, Ondřej Kúdela, Lukáš Vraštil, Jan Kysela, Antonín Křapka, Jiří Skalák, Rudolf Skácel, Jasmin Ščuk, Jakub Rada, Gaston Xavier Mendy, Lukáš Magera, Jan Chramosta, Milan Baroš, Stanislav Klobása, Lukáš Pauschek, Tomáš Přikryl, Ladislav Takács, Dani Hatakka a tři brankáři Jan Šeda, Jakub Diviš, Róbert Veselovský. O den později dorazí z Francie Travys Albina a Kevin Edwing Malpon.
Dva defenzivní mladíci Lukáš Hůlka a Tomáš Fabián pokračují v rekonvalescenci po náročných operacích individuálním trénováním.
Trenér Karel Jarolím při prvním setkání hráče vůbec nešetřil. Na umělé trávě naordinoval skupinový trénink ve svižném tempu, které měla i závěrečná hra na dvě branky. Ve středu 6. ledna mladoboleslavští fotbalisté podstoupí testy kondiční připravenosti na pražské FTVS. První herní příprava je čeká v pátek 8. ledna od 10 hodin, kdy se v rámci zimní Tipsport ligy střetnou s druholigovým týmem FK Pardubice.

Fanshop banner