Fotbalisté před Vánocemi podarovali děti
Klub

Fotbalisté před Vánocemi podarovali děti

Redakce

Jak už se stalo tradicí v adventním období, navštívili mladoboleslavští fotbalisté Dětské centrum v Mladé Boleslavi a malým klientům přinesli dárky pod vánoční stromeček. V letošním roce 2015 se tak stalo ve čtvrtek 3. prosince.

Z vedení FK Mladá Boleslav přišli ředitel klubu Michael Doležal a manažer komunikace Jiří Koros, prvoligový hráčský kádr reprezentovali Jan Chramosta, Lukáš Magera, Jan Bořil a letos je premiérově doplnil pan farář z římskokatolické farnosti v Bakově nad Jizerou Jiří Veith.

Ředitelka Dětského centra Mladá Boleslav Helena Tomanová od nich převzala kulichy a šály pro děti a především 86900,- Kč získaných prostřednictvím adventního benefičního koncertu s Ondřejem Brzobohatým z úterý 1. prosince 2015. Po dohodě s paní ředitelkou Helenou Tomanovou bude finanční dar využit k uhrazení týdenního ozdravného pobytu dětí ve Špindlerově Mlýně, zakoupení dětského kolotoče na zahradu a k dokončení již probíhajícího malování interiéru dětského centra, jímž se rozveselí stěny ložnic i herny postavami z pohádkových příběhů.

Fanshop banner