Jarolím: Stalo se, co se nemělo stát
Klub

Jarolím: Stalo se, co se nemělo stát

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím si při hodnocení remízy v Brně povzdechl, že jeho svěřenci pustili soupeře do vedení, což byla přes ta situace, kterou neměli dopustit.

„Stalo se, co jsme si nepřáli," zlobil se Karel Jarolím kvůli brzo inkasovanému gólu ještě půl hodiny po zápase, když přišel mezi novináře. „První poločas jsme hráli jen k šestnáctce soupeře a po gólu Brno spoléhalo na brejky. Druhý poločas jsme se zlepšili hlavně dopředu, dali vyrovnávací branku, ale bohužel další situace nevyužili. Měli jsme na otočení zápasu, ale nepovedlo se nám to. Zda jeden bod z Brna je zisk nebo ztráta, těžko dnes říct."
Karel Jarolím zdůraznil, že soupeři se na jeho mužstvo zodpovědněji připravují, proto se Boleslavi poslední tři podzimní zápasy výsledkově nepovedly podle představ. A jak hodnotí celou podzimní sezónu? „V ligovém pořadí jsme nahoře, ale poslední tři utkání mě mrzí. Pauza pro nás asi přišla v pravou chvíli. Přes zimu se nadechneme a doufám, že na jaře navážeme na povedené zápasy z podzimní vítězní série."

Brněnský kouč Václav Kotal uznal kvalitu boleslavského týmu, když při hodnocení pravil: „Pro nás to bylo třetí velmi těžké utkání v šesti dnech a jsem rád, že to hráči zvládli a proti Boleslavi ubránili alespoň remízu, i když by pro nás tři body byly lepší pro postavení v tabulce. Ale jsem realista. Ve druhém poločase jsme byli pod velkým tlakem, Boleslav nás díky své kvalitě přehrával a tak jsem s bodem spokojený."

Fanshop banner