Na závěr sezóny nastříleli pět gólů
Klub

Na závěr sezóny nastříleli pět gólů

Redakce

V dešti a větru se boleslavští junioři rozloučili s letošní podzimní sezónou povedenou střelnicí, kterou předvedli především ve druhém poločase a vylepšili si tak celkové podzimní skóre do aktivní podoby.

V prvním poločase úvodní čtvrthodinku Boleslavští kontrolovali hru a přitiskli pražského soupeře k jeho brance. V 7. minutě si vynutili roh a o tři minuty později penaltu.
V 10. minutě za podražení Klobásy nařídil rozhodčí Orel pokutový kop, který Kateřiňák bezpečně proměnil ve vedoucí branku - 1:0.
Dukla Praha ve zbytku poločasu vyrovnala hru. Boleslavská hra trpěla nepřesnostmi. Proto první část zápasu skončila jen těsným boleslavským vedením.

Druhý poločas Boleslavští zcela ovládli a převahu patřičně vyjádřili čtyřmi góly, když na dvou se podílel Kateřiňák.
V 51. minutě míč z Kateřiňákovy kopačky proletěl pražským brankovištěm a u vzdálenější tyče si ho do vlastní branky srazil Mejdr v marné snaze o obranný zákrok - 2:0.
V 53. minutě boleslavskou kombinační akci završil Malpon pravačkou k pravé tyči - 3:0.
V 63. minutě povedený útok zpečetil přesnou ranou k levé tyči Albina - 4:0.
V 75. minutě Kateřiňákovu ráznou střelu z úhlu pod břevno překvapený pražský brankář Vávra neudržel v rukavicích a propadla mu do branky - 5:0.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Roudnický - Kubista, Křapka, Kozma (40. Lacek), Mendy - Kateřiňák - Ladra (63. Bečirevič), Malpon (63. Kocourek), Albina - Klobása (72. Kořínek), Bojda (80. Glöckner).

Sestava FK Dukla Praha U21: Vávra - Cvrček, Bohánek, Schindler, Mejdr - Bezpalec, Kolařík (61. Troníček), Farkaš, Jakab (61. Vokoun), Havlíček (75. Cabejšek) - Bezdička (61. Beneš).

Góly: 10. a 75. Kateřiňák (první z pokutového kopu) , 51. Mejdr (vlastní po Kateřiňákově střele) 53. Malpon, 63. Albina.

ŽK: Mendy, Albina, Lacek - Jakab, Bohánek.

Rozhodčí: Orel - Arnošt, Kříž

Fanshop banner