Trenér Jarolím: Udělali jsme jednu chybu
Klub

Trenér Jarolím: Udělali jsme jednu chybu

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím si posteskl, že prohru rozhodly detaily, jeho plzeňský protějšek Karel Krejčí byl zaskočený defenzivním herním stylem boleslavského mužstva.

„Utkání rozhodly detaily," posteskl si boleslavský trenér Karel Jarolím na úvod hodnocení prohry v Plzni. „Neprosadili jsme se v nebezpečných situacích, Plzeň v jedné ano. Zaváhali jsme jednou ve vlastní šestnáctce, a přestože jsme o Ďurišovi věděli, že je gólový hráč, neuhlídali jsme ho," dodal Karel Jarolím a zamyslel se nad vlivem reprezentační přestávky na výkon hráčů: „Stává se nám opakovaně, že po reprezentačních srazech nejsou naši útoční hráči tak úderní, jako jindy. Oba naše kraje, Skalák se Zahustelem, nebyli ve své kůži, nehráli podle našich představ." Karel Jarolím připustil, že problémem pro Boleslav byla nepřítomnost Rady, který nemohl hrát kvůli žlutým kartám, i Barošovo zranění bezprostředně před výkopem. „Plány nám to narušilo, ale Chramosta nehrál špatně a na nepřítomnost Rady a Baroše si nestěžuji."

Plzeňský trenér Karel Krejčí byl pochopitelně mnohem spokojenější. „Jsem šťastný, že jsme utkání zvládli vítězně, výhra se rodila těžce, soupeř byl v prvním poločase nebezpečnější a nás podržel brankář Kozáčik. Výsledku si hodně cením, protože jsme Boleslavi v tabulce odskočili na pět bodů." Plzeňský kouč za klíčový moment označil Kozáčikův zázračný zákrok při Chramostově šanci v prvním poločase a prozradil, že ho zaskočila boleslavská defenzivní taktika. „Boleslav nás překvapila, že se zatahovala do tak hlubokého defenzivního bloku, očekával jsem, že nás budou napadat výše."

Fanshop banner