Fotbalový klub zve na tradiční adventní benefici
Klub

Fotbalový klub zve na tradiční adventní benefici

Redakce

FK Mladá Boleslav společně s Římskokatolickou farností v Bakově nad Jizerou a občanským sdružením LOVI pořádají v adventním období koncert ve prospěch obyvatel Chráněného bydlení v Bakově nad Jizerou a Dětského centra v Mladé Boleslavi.

Pořadatelé zvou příznivce mladoboleslavského fotbalu, milovníky hudebního umění a všechny lidi s dobrým srdcem do kostela svatého Bartoloměje v Bakově nad Jizerou na adventní benefiční koncert v úterý 1. prosince 2015 od 18 hodin. Hudebním hostem bude Ondřej Brzobohatý a moderátorem večera Jiří Veith.

„Výtěžek ze vstupného a sponzorských příspěvků rozdělíme a věnujeme pro potřeby obyvatel chráněného bydlení v Bakově nad Jizerou a malých klientů Dětského centra v Mladé Boleslavi," uvedl manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Předprodej vstupenek v ceně 200,- Kč zajišťují Fanshop FK Mladá Boleslav v suterénu jižní tribuny Adidas Arény v areálu Městského stadionu, recepce mladoboleslavských radií Signál a Kiss Delta v ulici J. Palacha, Spinnig MB za základní školou Pastelka v ulici 17. listopadu, Tipsport v Bakově nad Jizerou a prodejna galanterie v Boleslavské ulici v Bakově nad Jizerou. Zbylé vstupenky budou pořadatelé prodávat v místě konání koncertu bezprostředně před jeho zahájením.

Fanshop banner