Tak produktivní tým Jarolím nepamatuje
Klub

Tak produktivní tým Jarolím nepamatuje

Redakce

Po drtivé výhře nad Jihlavou boleslavský trenér Karel Jarolím ocenil, že střílení gólů má v týmu rozdělené mezi více hráčů, a navíc přiznal, že ve své trenérské kariéře nevedl tak gólově produktivní mužstvo.

„Jsme spokojení s výsledkem," pravil na úvod hodnocení vysoké výhry nad Jihlavou boleslavský kouč Karel Jarolím, ale vzápětí pokračoval kritickými slovy: „První poločas jsme Jihlavě nechali moc prostoru a nestačili zachytávat její protiútoky, o kterých jsme moc dobře věděli, jak jsou nebezpečné. Kdyby Jihlava šla do dvougólového vedení, bylo by to pro nás komplikovanější." O druhém poločasu však mluvil v příznivějším tónu. „Do druhého poločasu nastoupilo jiné mužstvo, hráči byli důraznější a nedali Jihlavě prostor. Druhý poločas byl v naší režii a závěr jsme měli drtivý."
Karel Jarolím
vítá, že se střelecky daří více hráčům: „Je dobře, že se o góly dokáží podělit. Takhle produktivní tým jsem dosud ve své trenérské kariéře nevedl."
A co říkáte postupu Boleslavi na vedoucí příčku Synot ligy?
„Je odehraných třináct kol, první místo je příjemné a zároveň zavazující. Doufám, že se na nás nijak negativně nepodepíše. Čeká nás totiž nesmírně těžké utkání v Plzni. Budeme se snažit držet s čelem krok a být na konci podzimu mezi nejlepšími."

Jihlavský trenér Milan Bokša k prohře řekl: „V utkání jsme zvládli pouze sedmdesát minut, proto jsme nemohli myslet na lepší výsledek. Chtěli jsme hru Boleslavi eliminovat, nepřipustit její typickou hru, ale povedlo se nám to jen sedmdesát minut a náš taktický záměr se rozpadl po druhém inkasovaném gólu."

Fanshop banner