V první listopadové sobotě přijďte na souboj Magera versus Mešanovič
Klub

V první listopadové sobotě přijďte na souboj Magera versus Mešanovič

Redakce

Boleslavský kapitán Lukáš Magera se prostřílel do čela současného žebříčku kanonýrů Synot ligy. Po dvou trefách do olomoucké sítě se o místo na pomyslném snajperském trůnu dělí s plzeňským Ďurišem a sparťanským Lafatou.

Nejlepší střelci gólů v Synot lize 2015-16: 9 - Lukáš Magera (Mladá Boleslav), Michal Ďuriš (Plzeň), Davis Lafata (Sparta), 7 - Tomáš Berger (Dukla), Milan Škoda (Slavia), Lukáš Železník (Zlín), Martin Fillo (Teplice), 6 - Jiří Skalák (Mladá Boleslav), Ondřej Zahustel (Mladá Boleslav), Bořek Dočkal (Sparta), Kehinde Fatai (Sparta), Marek Bakoš (Liberec), Muris Mešanovič (Jihlava).

V sobotním večeru 7. listopadu se v utkání týmů z rozdílných pólů ligové tabulky proti sobě postaví dva úspěšní střelci. Lukáš Magera dal skoro třetinu boleslavských gólů a Muris Mehanovič bezmála polovinu jihlavských gólů. Protože boleslavská i jihlavská defenzíva mají srovnatelnou průchodnost (Boleslav 20 a Jihlava 22 obdržených gólů), budou se muset mít na pozoru obránci na obou stranách.

Střelci boleslavských gólů na podzim 2015: 9 - Lukáš Magera, 6 - Jiří Skalák, Ondřej Zahustel, 4 - Aleš Čermák, 1 - Jasmin Ščuk, Jan Chramosta, vlastní ostravského Martina Kouřila a zlínského Tomáše Holého.

Střelci jihlavských gólů na podzim 2015: 6 - Muris Mešanovič, 1 - Lukáš Vaculík, Marek Jungr, Milan Mišůn, Petr Nerad, vlastní Milan Heča ze Slovácka.

Fanshop banner