Trenér Jarolím byl spokojený se třemi body, s hrou nikoliv
Klub

Trenér Jarolím byl spokojený se třemi body, s hrou nikoliv

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím byl zklamaný z herního projevu svého týmu, který si proti hodinu oslabenému soupeři počínal jinak, než si představoval. Olomoucký kouč Václav Jílek označil těsnou prohru za krutou.

„Měli jsme špatný vstup do zápasu," zlobil se boleslavský trenér Karel Jarolím. „V úvodních minutách jsme nebyli dostatečně koncentrovaní, ale potom jsme se trochu srovnali a měli šance. Naše zlepšení vyústilo v penaltu v náš prospěch. Od toho stavu do konce poločasu naše hra však dobrá nebyla a druhý poločas jsme měli odehrát úplně jiným způsobem, než jsme ho odehráli. V kabině jsme si říkali, že si připravíme situace kombinační hrou a pohybem, ale místo toho jsme hráli komplikovaně se špatnou rozehrávkou odzadu. Tři body si vezeme se štěstím zásluhou důrazného zakončení Magery. S hrou spokojený nejsem s třemi body samozřejmě ano," uzavřel Karel Jarolím.

Olomoucký trenér Václav Jílek označil olomouckou prohru za krutou. „V kabině po zápase sedí hráči s hlavami dole. Předvedli dobrý výkon, ale bohužel utkání ovlivnila červená karta. Penalta i vyloučení byly v rámci regulí," prohlásil Václav Jílek a dodal, že podle jeho představ by tak zkušený hráč, jakým Roman Hubník bezesporu je, měl situaci uvnitř šestnáctky vyřešit jinak, než skluzem, ze kterého byl faul na Baroše. „Myslím si, že se měl Hubník chovat jinak. I v deseti jsme byli lepší. Rozhodující gól jsme dostali v poslední minutě z ojedinělé soupeřovy šance, když už nám docházely síly," dodal Václav Jílek. A pochválil fandící publikum a své hráče, kteří pracovali velmi dobře proti ambicióznímu soupeři z čela tabulky.

Fanshop banner